Σχετικα με μας

 

Eστιατοριο Λεβεντης

Το Eστιατόριο Λεβέντης δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το 1990. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει πραγματικό value for money σε ένα άριστο από πλευράς αισθητικής χώρο για όλη την οικογένεια, προσφέροντας άριστης ποιότητας φαγητό σε συνδυασμό με πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

 

Γρηγορο Delivery

Στη συνεχή προσπάθεια μας να απολαυάνεται το φαγητό σας ζεστό και νόστιμο σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο, καταβάλουμε σημαντικές προσπάθειες ώστε η παράδοση να γίνετε όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

 

Εκμεταλευτειται τις Online προσφορες μας.

Με κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας κερδίζεται πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Ακόμα εδώ θα βρείτε απίστευτες προσφορές ώστε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις ακόμα πιο οικονομικά.

 
 

Εξυπηρετουμενες Περιοχες.

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε με παράδοση κατ' οίκον το κέντρο της Ρόδου και των γύρων περιοχών μέχρι Ιξία και Κοσκινού. Για τις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίες μέσω αυτού του ιστοτόπου ώστε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας αλλά ο μοναδικός τρόπος να παραλάβετε το φαγητό σας είναι να περάσετε απο το κατάστημα μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.